קלימידה טרכומטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלימידה טרכומטיס
    דנה
    24/01/2013

שאלה בבקשה
    לפני 6 שנים הייתי בארה"ב קליפורניה וגיליתי ע"י בדיקת תרבית שעשיתי לקלימידה וגנוריה קלימידיה היה חיובי, קיבלתי טיפול אנטיביוטי ולאחר חודש ניגשתי לטיפול אצל רופא שעשה לי שוב תרבית וקלמידיה שוב והתוצאה היתה שלילית.
    לפני מס חודשים שלחה אותי הרופאה שלי בארץ לבדיקת קלמידיה טכרומניס שתן בגלל הפרשות צהובות שיש לפעמים לא כל הזמן עשיתי את הבדיקה אך המעבדה טעו ועשו לי רק בדיקת צמיחה האחות עצמה אמרה שהם עושים טעיות בבדיקה הזו.
    הרופאה שלי לא מקבלת טלפונים ואני בחו"ל נשואה אני מקיימת יחסים עם קונדום כי אינני רוצה להיכנס להיריון אך האם יש חשש לבעלי לפעמים אנחנו עושים מיו אוראלי או לי מה זה אומר לגבי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלימידה טרכומטיס

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    24/01/2013

הבדיקת שתן רק צמיחה היתה שלילית, אך זו לא היתה הבדיקה שהרופאה שלחה אותי. מזכירת הרופאה אומרת שהכל בסדר אז לא מובן לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קלימידה טרכומטיס - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/01/2013

מחלות מין יכולות לעבור גם דרך מין אוראלי
    בכול מקרה יש לטפל בשני בני הזוג
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו