חיידק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיידק
    סיוון
    24/01/2013

שלום. אני בת 19 וחצי והתחלתי לקיים יחסי מין לפני בערך שנה וחצי-שנתיים. מאז שהתחלתי בכל השנתיים האלה קיימתי יחסי מין בערך 10 פעמים (עם אותו האדם) מהסיבה שמיד לאחר המגע המיני הרגשתי כאבים חזקים, גירוד, דקירות, הייתה לי אדמומיות, פצעונים קטנים, וכל זה לבערך 3 ימים לאחר קיום המגע המיני. אני אובדת עצות ניסיתי כבר הכל גם מבחינה פסיכולוגית וגם מבחינה פיזית ואני ובן זוגי לא הצלחנו לקיים יחסים כמו שצריך כי זה פשוט כאב לי.
    השבוע הייתי אצל מומחה צוואר הרחם שאמר שיש איזשהו חיידק בקיבה (לא ממש הבנתי נכון) שהוא יכול לגרום לצריבות ואדמומיות וכאבים באזור איבר המין לאחר פעילות מינית. בנוסף הוא אמר שהוא גורם לנזלת וליחה וכאבי בטן ושצריך להפחית באכילת מוצרי חלב.
    הוא עשה לי בדיקת פאפ אבל התוצאות עדיין לא הגיעו והוא נתן לי בינתיים אנטיביוטיקה דוקסילין 100 ואמר לי לקחת 2 כדורים ביום למשך 7 ימים. ונתן לי גם דאלאצין קרם וגינלי למריחה למשך שבוע פעם ביום.
    התוצאות של הבדיקה עדיין לא הגיעו, ובכל מקרה אני לא מקיימת יחסי מין בזמן האחרון. רציתי לדעת אם זה בטוח להתחיל את השימוש בתרופות שהוא הביא לי ואם הבעיה הזאת היא מוכרת.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיידק

הוספת תגובה

• חיידק - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    25/01/2013

באם לא היה בטוח אני מעריך שהרופא לא היה רושם את המרשם
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו