ממש דחוף ! בת 17

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממש דחוף ! בת 17
    יאנה
    27/01/2013

הי, אמ זה ממש דחוף תודה על העזרה.
    ניגמר לי המחזור אתמול ואני חולה מתה כבר 3 יום, אז לא התקלחתי כי בקושי יכלתי לקום, רק החלפתי תחבושות. עכשיו ניגמר לי כבר יום שלם ופתאום אחרי שהשתנתי התחיל לגרד לי וקצת לשרוף, הרגשה של דלקת אומשו. שטפתי עכשיו (בלי סבון) וזה לא עבר. זה ביגלל זה ? לא היה לי מגע מיני כבר חודש אז זה לא יכול להיות ביגלל אי הגיינה.. מה עושים? זה ממש מעצבן... תודה:<

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש דחוף ! בת 17

הוספת תגובה

• האא

יאנה
    27/01/2013

ואי יכול גם להיות שנידבקתי באיזו מחלת מין לפני חודשיים 3 וזו תופעת לוואי אומשו? :|
    כי לא הייתי כלכך אחראית והיו לי מספיק פרטנרים כדי לחשוש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש דחוף ! בת 17 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/01/2013

נסי לשים משחת אגיסטן נגד פטריות אם לא יעזור פני לבדיקת רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

יאנה
    28/01/2013

אינלי פטריה, לא רי רע ולר הפרשות של פטריה ולא הרגשה של זה, זה גם לא דלקת כי זה עובר וחוזר בקטנה ושוב עובר וחוזר. מה זה יכול להיות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו