ציטוסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציטוסקופיה
    קרן
    28/01/2013

שלום. באוגוסט 2012 היתה לי הפלה טבעית. מאז היו לי כמה דלקות שתן לקחתי אנטיביוטיקה, והיה לי דחיפות במתן השתן.
    עשו לי הרבה בדיקות רופאי נשים אולטראסנד בדיקות שתן (לא רגילות ) והכל יצא תקין.
    בחודשיים האחרונות יש לי תכיפות בשתן אך לא כל יום. לפעמים פעמיים בשבוע לפעמים כמה שעות , אני מחממת את הבטן עם כרית מים חמים ומרגישה שזה קצת עוזר.

הרופא מפנה אותי כרגע לבדיקת ציטוסקופיה.
    השאלה שלי, הפסקתי גלולות לפני שבועיים במטרה להכנס להריון , נקבע לי תור לבדיקה זו בתאריך בו אני אמורה לקבל מחזור או אולי אהיה בהריון
    השאלה האם מותר לבצע בדיקה זו כאשר יש חשש להריון?
    או אם אקבל מחזור לדחות את הבדיקה?

דבר נוסף - מחודש אוגוסט בו הייתה לי ההפלה אני עוברת מתחים נפשים ושרויה בלחץ מטורף עם המון שינויים בחיי ובחיי משפחתי.. קראתי באינטרנט שיש אנשים שכתוצאה ממתח נפשי נהיה להם בעיות עם השתן, האם יכול להיות שזו הסיבה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציטוסקופיה

הוספת תגובה

• ציטוסקופיה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/01/2013

יכול להיות. אין מניעה לעשות ציסטוסקופיה גם אם את בתחילת הריון. מבחינת מחזור זה פשוט לא נעים ולכן כדאי לדחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו