דימום לאחר הביוץ, לפני המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לאחר הביוץ, לפני המחזור
    בת 36
    28/01/2013

שלום,
    אני ובן זוגי מנסים להכנס להריון מס' חודשים. החודש "עבדנו" הרבה סביב מועד הביוץ.
    המחזור שלי קבוע יחסית ומגיע בין ה-3 ל-6 לחודש. מחזור אחרון ב-3.1.13.
    אתמול-27.1.13 הופיע לי דימום. הבוקר הדימום פחת אך עדיין נראה בניגוב. לא מדובר בכתמים קלים, אלא דימום המלווה בתחושת כיווץ קלה בבטן.

האם ייתכן שמדובר במחזור שהקדים ב10 ימים?
    האם מדובר בהשתרשות של הביצית?
    האם יתכן שהיתה הפריה וכבר התרחשה הפלה וזה מקור הדימום?
    במידה ואעשה השבוע בדיקת דם, האם אוכל לראות תוצאות המעידות על הריון או חו"ח על הפלה?

אודה מאד לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אציין שיש לנו ילדה

בת 36
    28/01/2013

ולפני ההריון של בתי (בת שנתיים וחצי) , היו לי 2 הריונות כימיים שהסתיימו בשבוע 6.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה מאד לתשובתכם

בת 36
    29/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לאחר הביוץ, לפני המחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/01/2013

עשי בדיקה להריון בדם 10 ימים אחרי המועד של הביוץ המשוער. יכול להיות דימום של השרשה, יכול להיות מחזור והפלה זה עוד מוקדם מידי כי אנחנו לא יודעים אם בכלל היתה הפריה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

בת 36
    30/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו