איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    גל
    28/01/2013

שלום,
    מזה שנתיים אני נוטלת גלולות פמינט.
    בחצי שנה האחרונה (מאז שהתגייסתי) אני סובלת מדלקות בשתן שהולכות וחוזרות.
    בתחילת החודש חזרה לי הדלקת בשתן וקיבלתי אנטיביוטיקה, החלו לי גירודים ותחושה לא נעימה באיזור האנטימי וכשהגעתי לרופא נשים הוא הביא לי אגיסטן וכדור נגד הפטריה בטענה שהאנטיביוטיקה יצרה את הפטריה.
    לאחר שלקחתי את הטיפול מהרופא נשים זה התחיל להחמיר , במשך שבוע וחצי סבלתי מגירודים, ניגשתי שוב לרופא נשים והוא נתן לי כדורים לבליעה בשם INTRANOL
    הדלקת חזרה לי שוב ולכן לקחתי במקביל 2 אנטיביוטיקות(סידורל וזינאט) ואת הINTRANOL
    בתקופה שהייתי ללא האנטיביוטיקות (כשבוע וחצי בין תחילת החודש לסוף החודש) קיימתי יחסי מין ושכחתי לקחת גלולה ורק לאחר 24 שעות נזכרתי ונטלתי את שתי הגלולות(כאשר זה היה השבוע השני של החפיסה)
    כיום אני בשבוע הפסקה של החפיסה כאשר סיימתי את החפיסה ביום רביעי(23.1.13) והיום הקבוע שאני מקבלת הוא ראשון.
    לצערי, עדיין לא קיבלתי מחזור ויש עדיין הפרשות המראות שקיימת עדיין פטריה.

לכן, רציתי לדעת אם יש סיכוי שאני בהיריון בגלל כל האנטיביוטיקות (אציין כי עשיתי 2 בדיקות ביתיות המראות כי התוצאה היא שלילית)
    ואם להמשיך לקחת גלולות גם אם אני לא מקבלת מחזור השבוע.
    לצערי את המענה בצבא אין לי אפשרות לקבל באופן מהיר ואשמח לעזרתכם .

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/01/2013

אם הבדיקות שליליות הסבירות שאת בהריון נמוכה. קחי חפיסה חדשה של גלולות במועד הרגיל למרות שלא קבלת מחזור. עשי בדיקת שתן שוב בעוד כמה ימים לשלול בכל זאת הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו