קנדידה קבועה בנרתיק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנדידה קבועה בנרתיק
    דניאל
    29/01/2013

שלום,שמי דניאל בת 25, כ-3 שנים אני סובלת מקנדידה חוזרת בנרתיק במיוחד בזמן הקיץ אחרי קיום יחסים, לפני ואחרי מחזור-בעצם כמעט כל הזמן.
    ביקרתי אצל 6 רופאי נשים שונים, 2 מומחים ופרופסור, לצערי, חוץ מהתשובה "יש לך קנדידה" נרות אגיסטן ומשחה אף רופא לא מצא לנכון לבדוק האם זה תקין שקנדידה נמשכת כל כך הרבה זמן.
    במהלך ה8 חודשים האחרונים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון ולכן הפסקתי לשים נרות ומשחות ומטפלת בעצמי בשטיפות וגינליות של שמן עץ התה, ומרכיבה לעצמי משחה משמנים אנטי פטרייתים.
    ניסיתי טיפול בקנדידה מערכתית הכוללת דיאטה נטולת שמרים,סוכרים, פחמימות ריקות ותוספי מזון מתאימים-על דעת עצמי, גם זה לא עזר.
    וכרגע אני לוקחת טיפול של שני כדורי ספורנוקס במשך שבועיים (המלצה של רופאת עור) שככל הנראה לא ממש משפיע עליי.
    האם יש לכם רעיון מה קורה לגוף שלי שהוא כל הזמן מייצר פטריות? האם יש לכם הכוונה לכיוון אחר אולי שאוכל להפנות את הרופא האישי שלי? נמאס לי להיות שפן נסיונות.
    מיואשת.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנדידה קבועה בנרתיק

הוספת תגובה

• קנדידה קבועה בנרתיק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/01/2013

האם זו באמת קנדידה שמאושרת בתרביות? איזה סוג של קנדידה ? כי יש כאלו שעקשניות לטיפול ודורשות טיפול מונע ממושך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה קבועה בנרתיק

דניאל
    30/01/2013

תודה רבה על התשובה,לשאלתך, כל פעם יוצא חיובי לקנדידה בבדיקת תרבית ובבדיקה כתוב שזו CANDIDA ALBICANS
    האם לדעתך הטיפול שאני לוקחת כעת של הספורנוקס שני כדורים למשך שבועיים זה טיפול נכון? או שגם זה לא יעזור.....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו