איחוד חפיסות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחוד חפיסות
    נטיה
    05/02/2013

היי, אני בת 23 ומרגע שקיבלתי מחזור בגיל 15 יש לי כאבים מאוד חזקים בזמן המחזור. רק בגיל 19 הופנתי לגלולות.
    לקחתי מספר סוגים עד שנעצרתי ב"יסמין" שאותן אני כבר לוקחת כמעט שנתיים. לא קיימתי ואינני מקיימת יחסי מין.. הגלולות הן לצורך הרגעת הכאבים. בתקופה האחרונה הכאבים חזרו (לא באותה עוצמה אבל עדיין כואב) והרופאה הציעה לי לקחת את הגלולות ברצף ובלי הפסקה ולא לקבל מחזור כל חודש, אלא פעם בחודשיים או שלושה חודשים. וכך לא יכאב לי באופן תדיר כל כך.
    שאלתי על הסיכון אבל היא אמרה שאין ושזה ממש בסדר. נשמע לי קצת מלחיץ כל העניין ורציתי לשמוע חוות דעת נוספת. האם זה לא יפגע בפוריות שלי? או לשבש משהו בגוף?
    אודה לתשובתכם
    יום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחוד חפיסות

הוספת תגובה

• מקפיצה!! אשמח לתשובה..

ניטה
    06/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה!! אשמח לתשובה..

ניטה
    06/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחוד חפיסות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/02/2013

אין שום בעיה לאחד חפיסות אפילו לחצי שנה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו