דימום בגיל 60

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בגיל 60
    גולדי
    05/02/2013

שלום לגניקולוגים

מרגע שפסק אצלי המחזור בגיל 54 בערך המשיך אצלי לסרוגין דימום , בתחילה יחסו את זה לגימגומים של הפסקת המחזור.ונתנו לי הורמונים שגרמו להפסקת הדמם.למשך פרק זמן ממושך אבל לפני שנתיים הדמם חזר.שוב קיבלתי הורמונים והוא פסק לפרק זמן של שנתיים וחזר. ובשנתיים שלוש האחרונות הוא מופיע בתדירות שקשורה להרגשתי ביתר לחץ דם ובתרופות שאני לוקחת להורדת לחץ הדם והקולסטרול.
    נדמה לי שיש קשר ישיר בין הדמם והתרופות.חברה שלי סיפרה שאצלה הופיע דימום כשלקחה ליפיטור למניעת יתר קולסטרול.גם אני לקחתי וכשהפסקתי את התרופה הפסיק הדמם.אולם הוא חזר לאחר זמן ועכשיו אני סבורה שזה אולי קשור בתרופות נוגדות יתר לחץ דם.
    הפעם הופנתי לבדיקת רחם בהרדמה ודחיתי אותה כדי לבדוק את המצב.אבל אני לא מצליחה להגיע למסקנה ברורה ממה זה נובע. התחושה אצלי כשמופיע הדמם היא כשל מחזור.סוג של כאב רחם עמום. הדמם לא מאסיבי אלא קל.כמו כן יש לי מיומא די גדולה ורירית רחם מעובה.רחם גדול .ובעבר הוציאו לי ציסטה מהרחם .
    מה לדעת המומחים יכול להיות הגורם לדמם ומה לדעתם צריך לעשות? אשמח לתשובה מהירה. תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בגיל 60

הוספת תגובה

• דימום בגיל 60 - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/02/2013

את חייבת לעשות הערכה של רירית הרחם בהסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו