מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום בגיל 60גולדי05/02/2013
שלום לגניקולוגים
מרגע שפסק אצלי המחזור בגיל 54 בערך המשיך אצלי לסרוגין דימום , בתחילה יחסו את זה לגימגומים של הפסקת המחזור.ונתנו לי הורמונים שגרמו להפסקת הדמם.למשך פרק זמן ממושך אבל לפני שנתיים הדמם חזר.שוב קיבלתי הורמונים והוא פסק לפרק זמן של שנתיים וחזר. ובשנתיים שלוש האחרונות הוא מופיע בתדירות שקשורה להרגשתי ביתר לחץ דם ובתרופות שאני לוקחת להורדת לחץ הדם והקולסטרול.
נדמה לי שיש קשר ישיר בין הדמם והתרופות.חברה שלי סיפרה שאצלה הופיע דימום כשלקחה ליפיטור למניעת יתר קולסטרול.גם אני לקחתי וכשהפסקתי את התרופה הפסיק הדמם.אולם הוא חזר לאחר זמן ועכשיו אני סבורה שזה אולי קשור בתרופות נוגדות יתר לחץ דם.
הפעם הופנתי לבדיקת רחם בהרדמה ודחיתי אותה כדי לבדוק את המצב.אבל אני לא מצליחה להגיע למסקנה ברורה ממה זה נובע. התחושה אצלי כשמופיע הדמם היא כשל מחזור.סוג של כאב רחם עמום. הדמם לא מאסיבי אלא קל.כמו כן יש לי מיומא די גדולה ורירית רחם מעובה.רחם גדול .ובעבר הוציאו לי ציסטה מהרחם .
מה לדעת המומחים יכול להיות הגורם לדמם ומה לדעתם צריך לעשות? אשמח לתשובה מהירה. תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בגיל 60 - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב07/02/2013את חייבת לעשות הערכה של רירית הרחם בהסטרוסקופיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?