מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור
    מוריה
    07/02/2013

שלום,אני בחורה בת 30,יש לי מחזורים סדירים בדרך כלל,בחודשים האחרונים משו התחיל להשתבש,הם כבר לא מגיעים לי בזמנים הקבועים,יש לי לאחרונה דימומים בין ווסתיים,המחזור לפני הקודם היה מאד חלש,ואז המחזור האחרון שלי נמשך כמעט שבועיים,הוא הסתיים לפני שבוע ומשו,ועכשיו שוב יש לי דימומים,זה ככה כבר חצי שנה שמשחק לי,אני נוטלת כדורים פסיכאטרים(זיפרקסה ולמיקטל)את הזיפרקסה התחלתי ליטול לפני 3 חודשים בערך,שאלתי את הפסיכאטרית שלי אם הכדור יכול לגרום למחזור לשחק,היא אמרה שכן,אבל למען האמת זה התחיל לי עוד לפני שהתחלתי לקחת אותם,ככה שאני לא ממש יודעת מה הגורם לכך,פעם אחרונה שהייתי פעילה מינית זה לפני חודשיים, לא נזהרתי אך הוא "סיים" בחוץ,הסיכוי שאני בהריון הוא קלוש מאד,וחוץ מזה שקיבלתי כבר מחזור פעמיים מאז.. אז בכלל אין סיכוי,שאלתי היא:מה זה מעיד כל התסמינים שאני חווה?
    ממה זה יכול להיות? אשמח לתגובה,תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור

הוספת תגובה

• מחזור - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    08/02/2013

ממליץ לפנות לרופא נשים
    יתכן וחלק המהשינויים נגרמים כצוצאה משימוש בתרופות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו