דימום לא ברור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לא ברור
    מיקה
    12/02/2013

אהלן שמי מיקה, ואני נוטלת גלולות מסוג פמינט. לפני החפישה שכרע אני מסיימת (בחודש שעבר)ף קרה לי מקרה מצחיק ואין לי מושג איך אבל לקחתי גלולה פעמיים באותו היום, מה שהביא לכך שקיצרתי לעצמי את המחזור (הימים) אליו הייתי רגישה ביום (במקום לסיים חפיסה ביום ה', עכשיו זה ב-ד'). כשהלכתי לרכוש את החפיסה החדשה, התייעצתי עם הרוקחת, האם לחכות יום ולהתחיל שוב בשישי (כאילו סיימתי בחמישי), או להמשיך עם המצב שנוצר, ז"א שהתחלתי את החפיסה הנוכחית ביום חמישי. אני מספרת את כל זה, כי אולי יש לזה קשר (לשאלה שלי)- אני עכשיו יומיים לפני שאני מסיימת חפיסה (יש לי עוד 2 גלולות לקחת), וכבר מאתמול התחיל לי דימום חום-אדמדם לא ברור. תמיד אני מסיימת חפיסה כשאני כמעט לגמרי נקייה, ורק לאחר יומיים-שלושה מופיע הדימום שמתגבר למחזור אליו אני רגילה שנים.
    * אין לי מושג אם יש קשר בין השניים, אבל מאוד אשמח לדעת מה עושים, או מה צריך לעשות.

תודה שוב וסליחה על אורך ההודעה
    מיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לא ברור

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מהירה!!!!

מיקה
    13/02/2013

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום לא ברור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    13/02/2013

התחילי חפיסה חדשה יום אחד קודם כי אסור לעשות הפסקה של יותר מ 7 ימים כי אז מאבדים את היעילות של הגלולות. לגבי הדימום יכול להיות קשור לזה שלקחת 2 גלולות בבת אחת. תראי מה יקרה בחודש הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מיקה
    13/02/2013

אעקוב ואבדוק מה קורה.

מיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו