מתלבטת מה לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתלבטת מה לעשות
    אנונימית
    12/02/2013

שלום לצוות המומחים,
    אני וחבר שלי באמצע שנות העשרים לחיינו (נמצאים שנתיים ביחד) ומשתמשים בקונדומים מבחירה.
    אתמול (לאחר שבדיוק הסתיימה לי הווסת, ביום ה-5 למחזור) שכבנו והסתבר לנו שהקונדום החליק.
    כעיקרון המחזור שלי קבוע כל 27-28 יום, ואני מתלבטת אם לקחת פוסטינור. מדובר בהורמונים, שאני מנסה להימנע מלקחת (גלולות), לא לקחתי בחיי ואני מפחדת מההשפעה עליי.
    האם יש סיכוי גבוה להריון? האם כדאי לקחת פוסטינור בכל מקרה?

אשמח לתשובתכם המהירה והמקצועית,
    בברכה,
    אנונימית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת מה לעשות

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות

תמי
    12/02/2013

שלום רב,
    הפסקתי לקחת כדורים בתאריך 25.1.13 על מנת להיכנס להריון. בעלי הפתיע אותי ואנחנו נוסעים לצימר בעוד כשבוע. אני אמורה לקבל מחזור בתאריך זה. האם יש דרך לאחר את המחזור בכמה ימים?האם יש גלולה שניתן לקחת ליום-יומיים לאחר את המחזור?..אני לא מעוניינת לקחת עוד פעם סבב של כדורים, כיוון שרק עכשיו הפסקתי אותם.
    תודה וערב טוב,
    תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת מה לעשות - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    12/02/2013

האם יש סיכוי גבוה להריון? האם כדאי לקחת פוסטינור בכל מקרה?

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם..

אנונימית
    12/02/2013

תודה לך ד"ר מיכאל על תשובתך המהירה.
    שאלה קטנה לי רק.. גם אם היו סלידים של כפי הנראה זרע בקרבת מקום? זה עדין לא מסוכן?

שוב, תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו