שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    יעל
    15/02/2013

אחרי שנה שלא עשיתי סקס שכבתי עם חבר שלי ואחרכך היו לי כאבים והרופא אמר לי שיש לי דלקת באגן ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע...
    השאלה שלי האם זה נוצר בגלל שהרבה זמן לא עשיתי סקס או שהוא דביק אותי באיזה מחלת מין שהוא נשא? עכשיו שזה עבר האם נוכל לשכב שוב בלי קונדום או שאני צריכה להגיד לו ללכת להיבדק כדי שלא ידביק אותי שוב( אני עם גלולות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• תענו לי.. תודה

יעל
    16/02/2013

היי רואים את ההודעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/02/2013

התיעצי עם רופא הנשים שלך לפני שאת חוזרת לקיים יחסי מין כי לא ברור מהשאלה שלך איפה היו הכאבים ואיזה אנטיביוטיקה הוא נתן לך ואם זה תוצאה של מחלת מין או לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייחסות בבקשה

יעל
    16/02/2013

.הכאבים היו בבטן התחתונה בצד שמאל, כאבים מאוד חזקים שניטרלו אותי לכמה ימים, הרופא נתן לי אנביביוטיקה אוגמנטין 875 מג טבליות. כששאלתי אותו אם יש צורך לבקש מהחברה לעשות בדיקה הוא אמר לא להטריד אותו, אבל אמר גם שזה יכול להיות גם מהחבר.. לא הבנתי את התשובה אז רציתי להתייעץ עם עוד רופא מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייחסות בבקשה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2013

לא ברור לי מה היו הכאבים הללו.. המשיכו לקיים יחסי מין רק עם קונדומים ורק לאחר סיום האנטיביוטיקה ותעשי את סקר של מחלות מין דרך רופא משפחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו