מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובהיעל15/02/2013
אחרי שנה שלא עשיתי סקס שכבתי עם חבר שלי ואחרכך היו לי כאבים והרופא אמר לי שיש לי דלקת באגן ונתן לי אנטיביוטיקה לשבוע...
השאלה שלי האם זה נוצר בגלל שהרבה זמן לא עשיתי סקס או שהוא דביק אותי באיזה מחלת מין שהוא נשא? עכשיו שזה עבר האם נוכל לשכב שוב בלי קונדום או שאני צריכה להגיד לו ללכת להיבדק כדי שלא ידביק אותי שוב( אני עם גלולות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו לי.. תודה
יעל16/02/2013היי רואים את ההודעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב16/02/2013התיעצי עם רופא הנשים שלך לפני שאת חוזרת לקיים יחסי מין כי לא ברור מהשאלה שלך איפה היו הכאבים ואיזה אנטיביוטיקה הוא נתן לך ואם זה תוצאה של מחלת מין או לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות בבקשה
יעל16/02/2013.הכאבים היו בבטן התחתונה בצד שמאל, כאבים מאוד חזקים שניטרלו אותי לכמה ימים, הרופא נתן לי אנביביוטיקה אוגמנטין 875 מג טבליות. כששאלתי אותו אם יש צורך לבקש מהחברה לעשות בדיקה הוא אמר לא להטריד אותו, אבל אמר גם שזה יכול להיות גם מהחבר.. לא הבנתי את התשובה אז רציתי להתייעץ עם עוד רופא מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות בבקשה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב17/02/2013לא ברור לי מה היו הכאבים הללו.. המשיכו לקיים יחסי מין רק עם קונדומים ורק לאחר סיום האנטיביוטיקה ותעשי את סקר של מחלות מין דרך רופא משפחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?