וסטבוליטיס+חוסר חשק מיני=גלולות!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וסטבוליטיס+חוסר חשק מיני=גלולות!
    נבראתי!
    17/02/2013

שלום לכולם
    היום חוויתי לאחר שנה וחצי כואבות את יחסי המין המהנים והלא כואבים שלי לראשונה!
    אני אסביר בקצרה:
    בגיל 20 בערך לאחר שנתיים של מערכת יחסים שבמהלכה השתמשתי בגלולות החלו הכאבים ביחסי עד חוסר יכולת לחדירה בכלל, והתבשרתי שאני סובלת מוסטבוליטיס.
    שום דבר לא עזר וכבר עמדתי לפני ניתוח.
    למזלי בדיוק נפרדתי מהחבר שלי ולא התכוונתי לטפל בבעיה כשאני לא במערכת יחסים. במקביל הפסקתי את הגלולות (לא היה לי צורך בהם ללא מערכת יחסים).
    מאז בכל יחסי מין שביצעתי (ללא גלולות) לא כאב לי! לא ייחסתי את הבעיה לגלולות וחשבתי שאולי הכאבים והוסטבוליטיס נבעו מכך שהייתי על סף פרידה מהחבר.
    לפני כשלוש שנים הכרתי את הבן זוג הנוכחי שלי ובתחילת היחסים שלנו עדיין הייתי ללא גלולות וחוויתי יחסי מין נהדרים ללא כאבים עם חשק מיני בריא.
    אך בהמשך באופן טבעי רצינו להפסיק להשתמש בקונדום ועברנו לגלולות. ואחרי כמה חודשים החשק המיני החל לרדת ולאחריו הוסטבוליטיס.... לא רציתי לקשר את העינין לגלולות.
    בהתחלה ניסינו לתת לזמן לעשות את שלו, לאחר מכן כבר הלכתי לרופא, החלפנו גלולות, קיבלתי משחות יקרות והוא אף הציע לי לנסות ביופידבק (דבר שלא היה מקובל עלי) או ניתוח.
    בלית ברירה כבר הבנתי שהניסיון האחרון לטפל במצב הוא להפסיק עם הגלולות.
    סיימתי את החפיסה שהשתמשתי בה בחודש האחרון, קיבלתי מחזור, ולא התחלתי חפיסה נוספת ו....
    תוך שבוע לאחר סיום המחזור חזר לי החשק המיני!
    לא האמנתי שאני רוצה לקיים שוב יחסי מין! כבר שכחתי מה זו התחושה הזו!
    שבוע נוסף עבר - והיום אחרי הצהריים חוויתי יחסי מין לא כואבים!
    שבועיים מסיום החפיסה האחרונה!
    בנות - אין לכן מה להפסיד! עדיף לקיים יחסי מין עם קונדום מאשר לא לקיים בכלל, או לעבור ניתוח ללא צורך!
    אני כותבת זאת, כי כנראה יש חברות תרופות מסוימות שלא תרצו שתדעו זאת, ואולי אפילו מפריעות למחקרים בנושא להתפרסם אבל תנסו - ואם זה יצליח תפרסמו כדי שעוד בנות ידעו.

בברכת בריאות לכולם
    מי שחזרה להנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וסטבוליטיס+חוסר חשק מיני=גלולות! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/02/2013

שמחה שהפסיקו הכאבים.
    הנושא של גלולות ווסטיבוליטיס ידוע בספרות ואכן בחלק מהנשים הפסקת גלולות פותרת בעיה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו