שלום רב...אשמח לתשובה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב...אשמח לתשובה!
    טליה
    17/02/2013

אני בת 24 והתחלתי ליטול גלולות מליאן באופן רצוף, ללא כל הפסקה, 6 חודשים (בפועל 7 חפיסות) בהוראת רופא, בשל כאבי מחזור עזים שמשתקים אותי... מה שמכונה אנדומטריוזיס. אני כעת בסיום החפיסה הרביעית ולא קיבלתי מחזור 4 חודשים, אך לאחרונה החלו לי מעין כאבי בטן קלים ביותר ולא מורגשים ומעין דימום בצבע כהה, מצב זה נמשך כבר כמה ימים, האם זה תקין? האם זה בשל הצורך של הרחם "לנקות" את עצמו? מה עליי לעשות כעת? שכן אני חוששת מלהפסיק ליטול את הגלולות שלא יגיע מחזור קשה נוסף, אודה לעזרה והכוונה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב...אשמח לתשובה!

הוספת תגובה

• שלום רב...אשמח לתשובה! - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/02/2013

התיעצי עם רופא הנשים שלך, אחת האפשרויות אם את לא רוצה להפסיק את הגלולות זה לקחת תוספת של שבוע של כדורי אסטרוגן בלבד כדי לעבות ולחזק את רירית הרחם שלא תטפטף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך, אך...

טליה
    18/02/2013

האם זה נורמלי "הטיפטוף" הזה?... אין לי בעיה עם זה כל עוד זה לא ימשך יותר מידי זמן ... יש להפסיק את הגלולות לדעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו