הריון מולארי פעם שניה ברציפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מולארי פעם שניה ברציפות
    מממ
    18/02/2013

שלום.. אני ממש כמה שעות אחרי גרידה של הריון מולארי שני לפני שנה וחודש או חודשיים "חוויתי" הריון מולארי מולה מלאה.. אני חייבת לדעת.. האם זה נכון שאין שום דרך למנוע זאת שוב? שמרנו שנה שלמה וזה חזר :/ אולי בדיקות של הורמונים? יש לי שלושה ילדים מקסימים עם הריונות ולידות 100% עשיתי אחרי השלישית הפסקה עם גלולות ומאז השתבש לי הכל... אני ממש מיואשת ואין לי כבר כח.. לא רוצה חס וחלילה לשמוע שוב על כזה דבר.. אשמח לעזרה אשמח להכוונה כי כאן(שערי צדק) לא אומרים לי כלום... עןד משהו.. האם יכול להיות שההריון ורמות הבטא הגבוהות פגע לי בגוף? מאז ההריון הקודם אני לא מצליחה לרדת במשקל.. יש לי עשרה עד חמשה עשר קילו עודפים וכל נסיונותיי הקשים ןהמרובים לא צלחו ואפילו בחלק מן המקרים עליתי במשקל! יש בדיקות שכדאי לעשות אחרי הריון מולארי ובמיוחד שהיה פעמים ברצף? תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הריון מולארי פעם שניה ברציפות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    18/02/2013

התיעצי עם רופא מומחה לנושא. אין קשר בין רמות בטא גבוהות והשמנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש רופא מומחה למולה?

mmm
    05/03/2013

לא מצאתי כזה אשמח להמלצה על רופא שיכול לעזור לי
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו