פטריה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה חוזרת
    דנה
    19/02/2013

שלום,

יש לי פטריה וגינלית כבר יותר מחצי שנה, היא נחלשת בכל פעם שאני לוקחת טיפול (הגינקולוג נתן לי את הטיפול המשולב של פלוקנול, אגיסטן וגינלי ומשחה, וכן טיפול משולב אחר אחרי כמה פעמים כאלו), אבל מתגברת מחדש די מהר. יש לציין שתרבית וגינלית שביצעתי לאחר הטיפול האחרון יצאה שלילית (לא יודעת מה זה אומר), אבל הרופא שבודק אותי אכן מוצא כל פעם פטריה.

הרופא כבר קצת "התייאש" ממני, ונתן לי הפעם רק טיפול מניעתי לנסות - פלורג'ין, שש טבליות. יש לי כמה שאלות לגבי זה:
    1) אני רוצה להתחיל גם טיפול של אגיסטן וגינלי לפני הטיפול המניעתי הזה - כי כרגע הפטריה במצב די חריף. האם לקחת קודם אגיסטן ורק אז פלורג'ין? או שלהפך? או שגם וגם?
    2) האם בזמן נטילת טיפולים וגינליים כאלה - מותר לשחות בבריכה, או שזה פוגע ביעילות הטיפול?
    3) האם בזמן נטילת פלורג'ין מותר לקיים יחסי מין?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה חוזרת

הוספת תגובה

• פטריה חוזרת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    20/02/2013

אין לקיים יחסי מין או לשחות בבדיקת בזמן טיפול אפילו מניעתי
    כדאי לחזור לעשות תרביות כדי לראות אם באמת יש עדיין פטריה כי את נוטלת כבר הרבה זמן טיפולים משולבים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרבית

דנה
    20/02/2013

שלום ד"ר אברמוב,

תודה על התשובה.
    בהודעה הקודמת כתבתי שלפני כחודש עשיתי תרבית - ויצאה פלורה תקינה. האם זה אומר שמה שאני סובלת ממנו וגורם לגרד וצריבה - אינו פטרייה?

ושאלה נוספת - לא הבנתי עדיין האם עליי ליטול את האגיסטן והפלורג'ין ביחד - או לחכות לסוף הטיפול באגיסטן ורק אז להתחיל את הטיפול בפלורג'ין.

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו