נרות עם חומצה בורית לטיפול בקנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נרות עם חומצה בורית לטיפול בקנדידה
    מיכל
    21/02/2013

אני סובלת מזה מספר שנים מקנדידה עקשנית (לא חולפת אפילו זמנית..),ניסיתי את כל הטיפולים המוכרים עד אשר הרופא אמר שאין לו יותר מה להציע לי....
    קראתי כי נרות עם חוצה בורית יכולות להועיל,
    האם זה מסוכן (איני בהריון/מניקה)?
    האם יש צורך במרשם רופא?
    היכן ניתן לרכוש אותן?

תודה,
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נרות עם חומצה בורית לטיפול בקנדידה - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    22/02/2013

ניתן לרכוש בבית מרקחת ללא מרשם, טיפו שיכול בהחלט להועיל
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה בורית

מיניאלי
    17/12/2013

לא ניתן להשיג נירות עם חומצה בורית. חייבים לייצר לך את זה על פי מרשם רופא. ניתן לייצר במעבדתינו : בית מרקחת " מיניאלי " העליה 11 ת"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמנם לא מכירה את הנרות האלו

סיגל
    26/02/2013

אבל גם אני ניסיתי הכל! ורק שתדעי שככל שתקחי יותר אנטיביוטיקה ככה הקנדידה תתגבר יותר (הזוי). בכל אופן אני התחלתי לקחת מהטיפול האחרון ביו פימייל שזו פרוביוטיקה למניעת קנדידה וזיהומים בנרתיק, גם בגלל כמויות האנטיביוטיקה שלקחתי כל השנים וגם כי חברה המליצה לי על זה. ולמען האמת מאז שאני לוקחת, הפטרייה לא חזרה באופן די מפתיע! כבר כמה חודשים לדעתי תלכי לבית מרקחת ותתייעצי עם יועצת טבע, לפעמים הדרכים הטבעיות הן אלו שיכולות לתת פתרון יעיל. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חומצה בורית

מיניאלי
    17/12/2013

לא ניתן להשיג נירות עם חומצה בורית. חייבים לייצר לך את זה על פי מרשם רופא. ניתן לייצר במעבדתינו : בית מרקחת " מיניאלי " העליה 11 ת"א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו