מחזור לא סדיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור לא סדיר
    נועה
    22/02/2013

אני בת 17.5, לא קיימתי יחסי מין עדיין.
    לא קיבלתי מחזור כבר כ4 חודשים. זאת לא הפעם הראשונה, זה כבר קרה לי בעבר, ואפילו לתקופות ממושכות יותר של חצי שנה. המחזור שלי מעולם לא היה סדיר.
    (את המחזור הראשון שלי קיבלתי לפני כמעט שלוש שנים).
    כשהלכתי לרופאת נשים לפני כשנה, היא נתנה לי מרשם לגלולות ואמרה לי לחזור אליה לאחר שאקיים יחסי מין על מנת שתוכל לבצע בדיקה, אך לא התחלתי לקחת את הגלולות מכיוון שאני מעשנת ופחדתי שזה יגרום לי נזק, וכאמור עדיין לא קיימתי יחסי מין לכן אין היא יכולה לבדוק אותי.
    כשאני יוצאת בסוף השבוע באופן קבוע אני שמה טמפון, מתוך חשש לקבל מחזור במהלך הערב (הרי אני אף פעם לא יודעת מתי אני אמורה לקבל).
    קרה לי כמה פעמים ששמתי טמפון כשיצאתי, וכשהוצאתי אותו ראיתי הפרשות חומות עם מעט דם בצבע בהיר. גם הלילה כששמתי טמפון לפני היציאה, כשהוצאתי אותו קרה אותו הדבר.
    ממה זה נובע? יכול להיות שזה המחזור? או שקרעתי את קרום הבתולין?
    (חשוב לציין שכל פעם שזה קורה, אין עוד דימום בימים שאחרי. הייתה רק פעם אחת שנשארו מעט הפרשות חומות בלבד ליום יומיים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור לא סדיר

הוספת תגובה

• מחזור לא סדיר - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    22/02/2013

קשה לקבוע את מקור ההפרשות ללא בדיקה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו