דימום לא פוסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום לא פוסק
    מודאגת
    22/02/2013

ערב טוב

מאוד מודאגת ואשמח לעזרה. בת 40, מחזור סדיר הנמשך כ-4 ימים בממוצע. בחודש ינואר קיבלתי מחזור באיחור של 4 ימים(29.1.2012). המחזור היה רגיל(המחזור הקודם היה 27.12.2012) . יומיים אחרי שהסתיים המחזור החל דימום קל בצבע חום כהה(הנמשך עד היום). לפני 4 ימים ניגשתי לרופא הנשים אשר ביצע אולטראסאונד ומצא כי השחלה הימנית מלאה ציסטות, לגבי הרחם הוא לא ציין דבר מיוחד ולא ראה סימנים להריון. במעמד הביקור ביצע לי ביופסיה מהרחם. בבדיקות דם שביצעתי לפני שלושה ימים התקבלו הערכים הבאים:ESTRADIOL 892.7, FSH 1.5, LH 1.96, HCG TOTAL 22.6, TUMOR MARKERS CA125 22.4.

הרופא אינו זמין בשבוע הקרוב ונקבע לי תור לעוד שבוע וחצי. בינתיים אני ממשיכה לדמם ומאוד לחוצה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום לא פוסק

הוספת תגובה

• דימום לא פוסק - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    23/02/2013

אם את ממשיכה לדמם בכמות רבה בקשי הפניה בדחיפות לקבלת טיפול
    אם אלו כיתומים המתיני לרופא הנשים שלך. קשה לעשות הערכה דרך האינטרנט מבלי לקבל את כל התוצאות הרפואיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו