מחזור בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור בזמן הנקה
    טניה
    23/02/2013

שלום רב!

ילדתי את בני לפני 7 חודשים (בסוף יולי 2012). עד היותו בן 4 חודשים הנקתי אותו הנקה מלאה, אם כי בלילה הוא בדרך כלל ישן ללא התעוררות, כך שהתאפשר לי לישון שנת לילה של בן 6 ל8 שעות. חודשיים לאחר הלידה (ספטמבר) קיבלתי מחזור והמשכתי לקבל מחזור עד תחילת חודש דצמבר, כלומר 4 מחזורים רצופים. מאז המחזור לא מגיע. אינני נוטלת גלולות ולא מקיימת יחסי מין. השינוי היחיד שחל מדצמבר הוא שבני התחיל להתעורר בלילות , כך ששבנ הלילה כבר איננה רצופה. לעיתים אני מתעוררת פעממים במשך הלילה.
    האם יש קשר בין כמות ההנקות בלילה לבין כך שהמחזור לא מגיע? האם יש צורך להיבדק אצל גניקולוג?
    רציתי גם לציין שכבר כחודשיים איני מניקה את בני באופן מסודר בשעות היום בגלל הכנסת מוצקים לתפריט, אולם בשעות הלילה אני נוהגת להניק בלבד (במידה ובני מתעורר).

בתודה,
    טוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור בזמן הנקה

הוספת תגובה

• מחזור בזמן הנקה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/02/2013

יכול להיות שיש שבושים במחזור בגלל ההנקה החלקית. פני לרופא נשים להערכה ולבדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו