גיל המעבר המוקדם??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר המוקדם??
    אני
    24/02/2013

שלום רב,אני בת 35 והמחזור החודשי שלי היה תקין. לאחרונה נאלצתי להפסיק גלולות לשם בירור של קרישיות יתר . אחרי חודש היו לי גלי חום ואי קבלת וסת פניתי לרופא שהפנה אותי לבדיקות והתוצאות הן: פרולקין - 122 , LH = 33.4 , FH=5.2. הרופא אמר לי שאני מתחילה גיל המעבר המוקדם ונתן לי כדורים לקבלת וסת וביקש שאחרי שאקבל מחזור לעשות שוב בדיקות בימים שבין 3-5 מתחילת הוסת, התוצאות הן LH=2.2, FH=5.2 (יש לציין כי הדימום היה מועט ביותר). האם עפ"י הבדיקות איני יכולה להיכנס כלל להריון??
    באמצע עשיתי גם בדיקת CA-125 והתוצאה היא 8.7. הבדיקות אצל הרופא היו תקינות וגם תופעת גלי החום חלפה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר המוקדם??

הוספת תגובה

• גיל המעבר המוקדם?? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    24/02/2013

שמחה לבשר לך שאינך בגיל המעבר וכל התופעה קרתה עקב חוסר התאוששות של המערכת ההורמונלית אחרי הפסקת הוסתות. הבדיקות עכשיו תקינות יכול לקחת עד שנה עד שהמערכת תתאושש לגמרי ברגע שהמחזורים יסתדרו אין שום בעיה להרות. אם לא יסתדרו תוך מספר חודשים פני לרופא נשים שוב להסדרת הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת וסת

אני
    24/02/2013

האם עליי ליטול גלולות למניעת הריון. או לחכות עד שיגיע הוסת בצורה טבעית ורק אז ליטול גלולות למניעת הריון. האם יש סיכוי שאכנס להריון ללא וסת שיגיע בצורה טבעית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת וסת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    26/02/2013

המתיני עד לקבלת מחזור טבעי ויש סבירות להריון גם אם לא הגיע המחזור הרי ביוץ קורה שבועיים לפני המחזור שיבוא ואנחנולא יודעים מתי הוא ידיע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו