מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבת שלי..והחתונהנדיה25/02/2013
הי
הבת שלי בת 24 מקבלת מחזור כל 30 יום או 31
החודש היה לה מחזור ב 22.2.2013.. שבעה ימים כל פעם..
החתונה שלה נקבעה ביום 25.5.2013..ואחריו היא תצא לטיול 12 יום ..
מה אפשר לעשות בכדי שלא תקבל מחזור בזמן החתונה וגם בטיול האם אפשר להקדים לה את המחזור ..אולי לאמצע מאי כך שתגמור לפני ימי החתונה
שאלתי האם משתמשים בפרימולוט-נור
והאם התרופה הזו מתאימה לכולם כי שמעתי שלמספר נשים היא גורמת דווקה לדימום שלא נפסק..
מה עצתכם האם אפשר שתנסה אותם באפריל חודש לפני? ואם כן מתי תקח אותם .
האם אפשר לתת לה חמשה ימים באפריל שתקבל מחזור אחרי 25 יום 19.4--- במקום 23.4
ובחודש מאי עוד פעם נתן לה חמשה ימים כך תקבל לאחר 25 יום ..שתקבל ב 14.5 במקום 22.5
האם זה יפגע בביוץ לאחר כך או ביכולה להיכנס להריון ?
האם זה ישבש לה את המחזור אחרי החתונה
אני מודאגת תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה
נדיה25/02/2013לאחר כמה ימים מליקחת פרומליט נור מופיע המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבת שלי..והחתונה - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב26/02/2013אין מה להיות מודאגת.. יש כמה אפשרויות או להתחיל עם המחזור הבא גלולות ואז לסדר את המחזור או להתחיל עם פרימולוטנור. אין הטיפול פוגע בסיכויי פריון , וכדי לראות את העיתוי הנכון של הטיפול ואת סוג הטיפול שתפנה לרופאנשים מטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה חודשים טפשר?
נדיה27/02/2013הי
האם תוכל לקחת שלושה חודשים רצופים פרימולוט נור ? האם אחר-כך יהיה לה מחזור טבעי ..איך שהיה או שהגוף יתרגל לכדורים?
האם יכול המחזור לאחר אחרי פרימולוט נור ..יותר מחמשה ימים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלושה חודשים טפשר? - תגובה
ד``ר ליאורה אברמוב28/02/2013לא מומלץ לקחת פרימולוטנור ברצף 3 חודשים כי יש סבירות גבוהה שהיא תדמם תוך כדי. אפשרי לקחת גלולות משולבות ברצף. שתפנה ליעוץ רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?