גלולות יסמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות יסמין
    k
    04/03/2013

שלום,

לפני חודשיים הרופא שלי המליץ להחליף מגלולות דיאנה(יש לי תסמונת שחלה פוליציסטית) לגלולות יאז.
    לקחתי אותן אבל היו לי הפרשות חומות לקראת סוף החפיסה.אז הפסקתי לקחת אותן בהוראת רופא אחר 4 ימים לפני הסיום.
    הרופא שלי החליף את הגלולות האלה הפעם ביסמין.
    גם היו לי הפרשות חומות החודש כשלקחתי אותן..האם כדאי לחכות עוד חפיסה לפני שאני מבקשת להחליף אותן?האם יש פה עניין של הסתגלות לגלולות?

בנוסף,הוא אמר לי שרק בחפיסה השנייה אני אוכל לקיים יחסי מין בלי אמצעי מניעה נוסף..האם זה עדיין בסדר בהתחשב בזה שהיו לי הפרשות חומות גם מהגלולות הללו החודש?או שעדיין צריך להימנע ולהשתמש בקונדום?
    פשוט לא בדיוק הבנתי האם זה בגלל שהפסקתי לקחת 4 גלולות בחודש הקודם או שזה בגלל שהיו הפרשות חומות.

אשמח לתשובה :)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות יסמין

הוספת תגובה

• גלולות יסמין - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/03/2013

התעלמי מההפרשות החומות לוקח 3 חודשים של גלולות חדשות עד שהגוף מתרגל אליהן. למרות ההפרשות החומות אם לא שכחת אף גלולה כל החודש ברצף את מוגנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

k
    07/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו