דימום מוזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום מוזר
    שיר
    05/03/2013

לפני כחודשיים התחלתי ליטול גלולות מסוג יסמין ונטלתי 2 חבילות רצופות. ביום שישי האחרון שכחתי לקחת גלולה ועפ"י הוראות היצרן- בשבת, כשנזכרתי שלא לקחתי גלולה - היה עלי ליטול 2 גלולות רצופות וכך עשיתי. ביום ראשון החלטתי להפסיק עם הגלולות בכדי לקבל וסת. כבר באותו היום הופיע לי דימום. חשוב לציין כי אין זה היה דימום וסתי אלא דימום חלש ועדין. הכנסתי טמפון ובערב כשהוצאתי אותו הוא היה יבש לחלוטין עם כתם זעיר של דם. מיד לאחר הוצאת הטמפון יצאה הפרשה מוצקה ומוזרה, בגודל של אגוז שקד בערך, צבעה היה לבן-בז'-אדמדם. מעולם לא נתקלתי בהפרשה כזו או דומה לה וחשוב לציין כי לא יכלתי לבחון אותה יותר מדי מפני שנפלה לאסלה מיד.
    מאז מופיע לי דימום לא רציף, עדין ביותר. אני בטוחה כי אין זה דימום וסתי מפני שמספיק לי מגן תחתון פשוט (ואף לא תחבושת) ליום שלם בכדי לספוג את הדימום, בעוד שבימי מחזור רגילים הפרשותיי מרובות.
    הפסקתי עם הגלולות לגמרי ואני מחכה למחזור. אני כבר אמורה לחזור ליטול את הגלולות שוב, אך המחזור לא מגיע ואני לא מצליחה להבין מהו הדימום הזה.
    חשוב לציין כי בעלי ואני (עד ליום בו הפסקתי ליטול את הגלולות) קיימנו יחסי מין מלאים, כאשר הוא גמר בתוכי.
    אני מנסה שלא לדאוג, אך ככל שהימים עוברים - המחשבות רק מתרבות.
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי! תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום מוזר

הוספת תגובה

• דימום מוזר - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    06/03/2013

עשי בדיקת שתן להריון כדי לשלול. אם שלילי התחיליחפיסה חדשה במועדה ופני לבדיקת רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו