איחור במחזור אחרי הפסקה בגלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור אחרי הפסקה בגלולות
    ע"ג
    09/03/2013

שלום!
    לפני חמישה שבועות הפסקתי לקחת גלולות (קלייר), ומאז לא קיבלתי מחזור. עשיתי שתי בדיקות הריון כפולות (כלומר ארבע) והן יצאו שליליות.
    בחודש האחרון שבו לקחתי גלולות קיימתי יחסי מין עם קונדום כי שכחתי גלולה כמה פעמים.
    אז אני מניחה שהסיכוי שאני בהריון קלוש מאוד, אבל מה עם המחזור? הוא תמיד היה סדיר מאוד. אחרי כמה זמן כדאי לפנות לבדיקה של גניקולוג?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה

רוני
    10/03/2013

יכול להיות שמה שגרם למחזור שלך להיות סדיר אלו הגלולות. בנוסף, שכיחת גלולוה יכולה לגרום לדימומים ושינוי מועד הופעת הוסת.
    כידוע גלולות מסדירות מחזור. אני לוקחת כבר שנה פמינט להסדרת המחזור, נעזרת בשירות של המזכירונט שלהם שמעביר לי כל יום הודעה לנייד וככה אני לא שוכחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה-

ע"ג
    10/03/2013

אבל המחזור שלי סדיר מאז גיל 12. מעולם לא היו בעיות, הרבה לפני הגלולות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור אחרי הפסקה בגלולות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/03/2013

אינך בהריון והאיחור נגרם עקב שבוש הורמונלי בעקבות הפסקת הגלולות חכי עוד שבועיים שלשה ואים לא תקבלי פני לבדיקת רופא נשים לקבלת תרופות לזרוז המחזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו