בעיה מדאיגה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה מדאיגה..
    דניאלה
    10/03/2013

היי ובוקר אור,
    אני בת 25
    אני יוצאת עם בחור ואנחנו לא מעט זמן ביחד,בכל הזמן הזה לא היה לנו שום בעיה מבחינה מינית,זאת אומרת הכל היה תקין,לא היו לי שום כאבים בזמן החדירה והכל היה תקין,
    בזמן האחרון התחיל ממש לגרד לי באיבר המין,לאחר מכן (שבוע אחרי) כאבים של ממש,חוסר נוחות ללכת,לשבת,לקיים יחסי מין זה היה פשוט בלתי אפשרי(שורף ברמה שאין לתאר),אחרי כמה ימים שלקחתי אגיסטן הרגשתי שיפור,כבר לא היה לי מצב של אי נוחות אבל עדיין אנחנו מצליחים לקיים יחסי מין אבל עדיין כואב לי בזמן החדירה,

בכל מקרה,באחת הפעמים שנסינו לקיים יחסי מין גם לו שרף נורא והוא תיאר את ההרגשה ממש כמו שאני מרגישה,ופשוט חלק מאיבר המין שלו התקלף וממש אדום..כמו כוויה,
    אני דיי מפחדת שמה שיש לי הדביק אותו?

לי בכל אופן יש בעיה נוספת נרתיק יבש, מה שמאוד מוזר ביחס לגילי,

מכל כל הבעיות הללו שתקפו אותי רציתי לשאול מספר שאלות?

נניח ומה שיש לי זו פטריה, מדוע אחרי שלושה ימים שלקחתי אגיסטן עדיין יש לי כאבים בזמן חדירה?

לפי הסמפטומים הנ"ל , האם הוא "נדבק" ממני או מה שיש לו זה תוצאה שנסינו לשכב והיה פשוט יבש ואז הוא נפצע?

מה האפשרויות שאפשר לעשות נגד בעית הנרתיק היבש?

המון המון תודה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מדאיגה..

הוספת תגובה

• בעיה מדאיגה.. - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    11/03/2013

אי אפשר לתת לך פתרון לפני שתלכי לבדיקת רופא נשים לאבחון נשמע שיש לך עדיין פטריה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו