בדיקה אחרי לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אחרי לידה
    שני
    13/03/2013

שלום,
    ילדתי לפני כשלושה חודשים בניתוח קיסרי, והגעתי שלשום אל רופא הנשים לבדיקה שאחרי לידה.
    הרופא היה ממש נחמד, אבל - לא ביצע בדיקה וגינאלית או בדיקת אולטרסאונד. כששאלתי אמר שאין צורך. ביקש לראות את הצלקת, הביט בה ממש לשבריר שניה, ואמר שזה נראה טוב.
    אני לא יכולה להגיד שניסה לנפנף אותי כי היה באמת מאוד נחמד, אבל האם לא היה צריך לבצע בדיקה כלשהי?
    שאלה נוספת - מאז הלידה כבר קיבלתי מחזור פעמיים, כשהראשון היה מחזור קשה, וזה שבא אחריו היה יותר סביר אך לא מה שאני רגילה אליו מלפני ההריון. בין לבין מדי פעם יש לי כתמי דם בהירים מאוד. האם זה תקין? (הרופא אמר שגלולות יסדרו הכל, אבל זה שוב הרגיש לי כמו תשובה לא מספקת מכיוון שלא בדק אותי).
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה אחרי לידה

הוספת תגובה

• מקפיצה

שני
    17/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שוב

שני
    18/03/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקה אחרי לידה - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    18/03/2013

תקבעי תור נוסף לרופא אחר שיגרום נחת ובטחון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• O.K, אבל בכל זאת אשמח לקבל תשובות

שני
    19/03/2013

מסכימה שעליי לפנות לרופא אחר, אך בינתיים אשמח לקבל תשובות
    - האם רןפא אמור לבצע בדיקה (ונגינאלית או אולטראסאונד) לאחר ניתוח קיסרי?
    - האם זה תקין שיש לי כתמים ורדרדים שמופיעים בין מחזור למחזור מאז הלידה (כאמור ילדתי לפני כשלושה חודשים, וקיבלתי מחזור פעמיים).
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו