מחזור 3 פעמים בחודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור 3 פעמים בחודש וחצי
    dorita
    15/03/2013

שלום רב,
    אני בחורה בת 26 חיה בארהב לא נוטלת גלולות נגד הריון עד לפני 3 ימים. ולא מקיימת יחסי מין באופן קבוע, עד לפני חודש. ( לא פעם ראשונה) בחודש הזה לקחתי 3 פעמים כדורים של היום שאחרי.
    לפני כחודש וחצי סיימתי את המחזור ( 5 ימים) שלי. מיד לאחר מכן התחלתי לקיים יחסים ושבועיים לאחר מכן קיבלתי שוב מחזור (8 ימים) שהיה כרוך בכאבי בטן נוראים כבר כמה ימים לפני. (במהלך השבועיים הנ"ל לקחתי 2 גלולות היום שאחרי (next choice, ו the morning after pill)
    שבוע אחכ לקחתי שוב כדור היום שאחרי ( next choice one dos)
    שבועיים לאחר מכן (זה כבר היום השביעי ועדיין לא סיימתי) קיבלתי שוב מחזור עם זרימות גדולות שמלווה עם כאבים נוראים בבטן התחתונה וכאבים בחזה. הפטמות כל היום זקורות.
    הלילה תיהיה הפעם השלישית של הגלולה נגד היריון (אמילי)

האם זה הגיוני לקבל מחזור 3 פעמים בחודש וחצי? זה מחזור בכלל? יש סיבה לדאגה?
    מהם פשר הכאבים?
    מדוע עכשיו הזרימה שונה משאר הפעמים?
    האם אפשר לקיים יחסים כבר אחרי שבוע של נטילת הגלולות נגד היריון (אמילי)?
    תודה רבה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור 3 פעמים בחודש וחצי

הוספת תגובה

• מחזור 3 פעמים בחודש וחצי - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    17/03/2013

עשית בלגן שלם עם הגלולות של היום שלאחרי.... הם יכולים לגרום לדימומים לא סדירים ולעכובים במחזור.
    מאחר ולא ברור אם התחלת לקחת את הגלולות תחת מחזור או סתם דימום של גלולת היום שלאחרי מציעה לך להזהר כל החודש הראשון של הגלולות כלומר להוסוף קונדומים וכדאי בכל זאת לעשות בדיקת שתן לשלילת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

Dorita
    17/03/2013

תודה רבה. שבוע וחודש טוב. הדימום עדיין ממשיך. 9 ימים. יש עניין לדאגה? זה מחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזון שאני יכולה לקחת לניקוי הגוף

Dorita
    17/03/2013

הי
    איזה מזון או שתייה כדאי שאקח בשביל לעזור לגוף שלי לנקות את עצמו. ?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזון שאני יכולה לקחת לניקוי הגוף - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    01/03/2016

לא מכירה מזונות לניקוי הגוף..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף

בר
    24/02/2016

הגיוני שקיבלתי 3 פעמים מחזור בחודש וחצי ??????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו