בליעת 8 טבליות בבת אחת??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בליעת 8 טבליות בבת אחת??
    לילך
    20/03/2013

אני בת 39 סובלת מגירודים בנרתיק כשבועיים טיפלתי באגיסטן ללא הועיל והפטרייה חזרה הייתי אצל רופא נשים שאיבחן שיש לי טריכומונס ונתן לי מרשם לכדורי מטרוג'יל ואמר לי לבלוע 8 כדורים בבת אחת !!! קראתי קצת על תופעות הלוואי ונבהלתי! פרכוסים הזיות בלבול הפרעות בהליכה ובתנועה ... תרופה קצת מפחידה. רציתי לדעת אם זה הטיפול היחידי שיש ? אם ניתן לחלק את הכמות למנות? והאם בכלל מותר לבלוע 8 כדורים כאלה בבת אחת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בליעת 8 טבליות בבת אחת??

הוספת תגובה

• בליעת 8 טבליות בבת אחת?? - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    21/03/2013

לא ברור לי לאיזה כדורים התכוון הרופא חיזרי אליו לברור הכמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם התרופה : כדורים מטרוג'יל.

לילך
    21/03/2013

כשקניתי את התרופה הרוקחת שאלה אותי מה המינון שהרופא אמר לי ,ואז שאלה 8 כדורים? זה נראה לי מוגזם לבלוע 8 כדורי אנטיביוטיקה בבת אחת ... והוא בכלל לא וידא אם זה טריכומונס ... ביקשתי שיקח תרבית ואמר שלא צריך . ד"ר אברמוב האם אכן ישנו טיפול כזה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו