מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה בנרתיקגלית22/03/2013
שלום....
כבר שלושה חודשים אני סובלת מפטריה בנרתיק שנגרמה ככל הנראה מלקיחת אנטיביוטיקה-זינט. ביקרתי המון אצל רופא נשים וכל ביקור קיבלתי טיפול שונה. פעם קיבלתי נרות אגיסטן (3ימים) שלא הניבו פירות והפטרייה חזרה, בפעם האחרת קיבלתי כדורים לבליעה - פלוקלזול (שלושה כדורים. שניים בהפרש של שלושה ימים ואחד לאחר המחזור) וכמובן שגם הטיפול הזה לא צלח. בפעם האחרונה- בתקווה שתיהיה אחרונה קיבלתי 6 נרות גינו דקטרין ו-4 נרות אגיסטן 500 מ"ג לשימוש חד שבועי לאחר המחזור. אני מיואשת מאוד! כרגע באמצע הטיפול האחרון ואני מחזיקה אצבעות שזה כן יצליח. שאלתי היא האם פטריה בנרתיק יכולה להימשך כל כך הרבה זמן גם אם ניתן טיפול כזה? ועוד שאלה לאחר שאני שמה את הנרות דקטרין אני מתעוררת עם גירוד וצריבות שחולפות לאחר כמה שעות ... האם אלה תופעות לוואי של הנרות? או סימן שהפטריה עדיין ישנה וקיימת?? חשוב לציין שאני לוקחת פרוביוטיקה למרות שאני לא מרגישה ביעילותה..
תודה רבה! וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייחסות....
גלית24/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנסה לעזור עד שהמומחים ייעצו לך
שירלי24/03/2013זה שאת לוקחת פרוביוטיקה זה מצויין, אבל אם זה לא עוזר אולי את צריכה "בוסט" של פרוביוטיקה קצת יותר חזקה כמו המולטי ביליון- דופילוס של סולגאר? נסי להתייעץ עם נטורופת ואולי זה יכול להקל עלייך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה בנרתיק - תגובה
ד``ר מיכאל פרידמן25/03/2013האם עברת אבחון של הפטריה, או כל הטיפולים שקיבלת הנם שליפות מהמותן. לא מחליפים אגיסטן לגינו-דקטרין במידה ואגיסטן לא עוזר. האם זאת בכלל פטריה? על מנת לעזור לך אני חייב לבדוק אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
גלית26/03/2013תודה.
אני כרגע בצבא ואין לי אפשרות להיבדק אצל רופאים "מקצועיים" יותר. אני חושבת שהדקטרין עזר. נעלמו ההפרשות ויש רק צריבה קלה מאוד שעוברת לדעתי ומתחלשת. סיימתי את ה6 נרות וכרגע מחכה לקבל מחזור ומייד אחריו פעם בשבוע למשך 4 שבועות נר של אגיסטן- לפי הוראות הרופא.
מה זה יכול להיות אם לא פטרייה? יש הפרשות מוגברות יש צריבה וגרד ויש אדמומיות וכאבים בזמן יחסי מין. עברתי בדיקה אצל רופא נשים רק כשהתחילה לי הפטריה לא לקחו לי תרבית אלא רק אולטרסאונד פנימי והסתכלות... האם צריך לעבור עוד אחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתייחסות בבקשה....
גלית27/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?