היסטרוסקופיה+ אבלציה תרמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היסטרוסקופיה+ אבלציה תרמית
    פרסית
    23/03/2013

עברתי היסטרוסקופיה+ אבלציה תרמית בהרדמה כללית. שוחררתי מבית החולים . באותו היום. כעת, 10 ימים לאחר מכן, מרגישה טוב. האם מותר לחזור לפעילות גופנית במכון כושר? אירובי+כוח? האם מותר לקייים יחסי מין כבר לאחר 10 ימים? אין סכנת פגיעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לי שאלה אלייך בבקשה

רות
    23/03/2013

אני גם אמורה לעבור היסטרוסקופייה ניתוחית. הרופא המנתח נתן לי מרשם ל 2 טבליות ציטוטק לבליעה 4 שעות לפני ניתוח. גם את לקחת?
    ואם כן, היו לך במהלך ה 4 שעות עד לניתוח דימומים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה+ אבלציה תרמית

פרסית
    24/03/2013

לא קיבלתי כדורים לפני הניתוח ולא לאחריו. מיד לאחר ההתעוררות חשתי כאבי בטן חזקים מאוד, כמו במחזור. שמו לי נרות נגד כאבים, קיבלתי אופטלגין וכלום לא עזר. בערב לקחתי שוב אופטלגין, למחרת היו כאבים קלים יותר וזהו. עבר בשלום! מאז, למרבה הפלא, אין דימומים כלל. בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היסטרוסקופיה+ אבלציה תרמית - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    23/03/2013

מותר הכל. מדוע שלא תפני לרופא המטפל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו