דימום בגיל הבלות בגלל פיברואיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בגיל הבלות בגלל פיברואיד
    אמא
    24/03/2013

שלום,

אני בת 60, בריאה, שנתיים וחצי בגיל הבלות. לפני כמה חודשים סבלתי מדימום מהרחם לכמה ימים. ביצעתי בדיקת ביופסיה, דופלר אגן והיסטרוסקופיה. הממצא היחיד היה פיברואיד בגודל 4 סנטימטרים, ורירית מעובה.

העברתי את התוצאות לגניקולוגית, והיא ביקשה ממני לחזור אליה לביקורת ביוני, וכמו כן אמרה כי במידה והדימום יחזור על עצמו, יש צורך בניתוח כריתת רחם.

מכיוון שאני מאוד חוששת מהניתוח, חשוב לי להבין מדוע לדעתך המליצה לי הרופאה על ניתוח במקרה של הישנות הדימום. מה בדרך כלל עומד על הפרק במקרה כזה? האם ניתוח נועד רק למנוע דימום? האם הישנות דימום עלולה להיות סימן למשהו חמור יותר? אני לא מבקשת ייעוץ רפואי אלא רק אם אפשר מספר הבהרות בנוגע להמלצת הרופאה.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דימום בגיל הבלות בגלל פיברואיד - תגובה

ד``ר מיכאל פרידמן
    24/03/2013

שלום רב,
    כל ההבהרות את חייבת לקבל מהרופא המטפל, הרי הוא המליץ לך על ניתוח. על פניו אינני רואה כל סיבה לכריתת רחם, יחד עם זה, על מנת לקבל החלטה ולקבל הסברים מאחד מאיתנו - חייבים לבדוק אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו