האם יש קשר???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר???
    מישהי
    27/03/2013

שלום רב
    אני בת 42 כבר חודשים רבים שיש לי כאבים סביב האגן בעיקר מאחורה מעל הישבנים ובצידיי האגן בנוסף לזה היו לי כאבים נוראיים בזמן יחסיי המין הכאב היה נמשך אפילו כמה ימים לאחר יחסיי המין תחושה של פלפל חריף בפנים פניתי לרופא נשים שהחליט שזה וגניסמוס ונתן לי משחה אך זה היה חוזר שוב ושוב .היות שכבר לא יכולתי לישון מכאביי האן בלילות ולא הייתי יכולה לשבת המון זמן בגלל כאביים במעלה הישבנים פניתי לאורטופד שזה הבחין בדלקת קשה באגן ומיד הזריק לי זריקת קודאין אם אינני טועה בשם בשלב זה הזריק בצד אחד ובעוד 3 שבועות בצד שני ואז הפלא ופלא אינני יודעת אם יש קשר אבל הכאבים באגן נעלמו ויחד איתם הכאב בזמן קיום היחסים האם יש קשר?האם רופא הנשים לא איבחן אותי נכון?ובכלל אין לי וגניסמוס?אלא דלקת באמת ומה עכשיו עליי לחזור לרופא הנשים ולספר לו אוליי צריך טיפול? לפניי שנים רבות אובחנתי כסובלת מאינדומטריוזיס אוליי יש קשר?
    אז מה נשים? או אורטופד?
    תודה מראש
    וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש קשר???

הוספת תגובה

• האם יש קשר??? - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    27/03/2013

יש לחזור לביקורת אורטופד על מנת לברר את מקור הכאב לצורך ידיעה במידה וחוזר
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו