פרימולוט נור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרימולוט נור
    מורן
    27/03/2013

שלום רב, בת 26 בריאה, אני מאוד רוצה להרות. הוצאתי נוברינג (לאחר שימוש של כ-8 שנים בגלולות\נוברינג)בתאריך 22.1, דימום הופיע ב24.1 ומאז לא קיבלתי מחזור כלל. בדיקות הריון שליליות...הרופאה היום נתנה לי פרימולוט נור, ואמרה שהכדור הנ"ל לא יגרום לביוץ אלא רק לדימום...אז לא הבנתי למה לי לקחת את זה?..מה התועלת? האם זה שתגיע הווסת יגרום למחזור שלי לחזור להיות סדיר ואפשרות להיקלט? אולי עדיף לי להמשיך לחכות למחזור הספונטני ואולי ככה יהיה ביוץ ספונטני ואולי אקלט?.. מאוד אודה לך על תשובתך!!! כי אני ממש מבולבלת כבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרימולוט נור

הוספת תגובה

• פרימולוט נור - תגובה

ד''ר יואב פלד
    27/03/2013

הווסת תשוב תלוי בעובי רירית הרחם שלך
    יש גם חשיבות האם המחזור שלך היה סדיר לפני התחלתלקחת גלולות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

מורן
    27/03/2013

תודה רבה על התשובה המהירה!!! אבל לא הבנתי את עצתך...האם לדעתך כדאי לי לקחת את הפרימולוט נור? הרופאה לא שלחה אותי לשום בדיקה מעבר....אני לא ככ זוכרת אם המחזור היה סדיר בדיוק...ממה שזכור לי לא היו לי חודשים ללא מחזור לפני התחלת הגלולות...שוב תודה רבה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

ד''ר יואב פלד
    27/03/2013

אין נזק מלקחת את התרופה אבל אם רירית הרחם לא מעובה דייה לא תקבלי מחזור
    אני הייתי מבצע אולטראסאונד תחילה
    ככה גם קובע את עובי הררית וגם מתרשם מהשחלות
    ב ה צ ל ח ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו