מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרימולוט נורמורן27/03/2013
שלום רב, בת 26 בריאה, אני מאוד רוצה להרות. הוצאתי נוברינג (לאחר שימוש של כ-8 שנים בגלולות\נוברינג)בתאריך 22.1, דימום הופיע ב24.1 ומאז לא קיבלתי מחזור כלל. בדיקות הריון שליליות...הרופאה היום נתנה לי פרימולוט נור, ואמרה שהכדור הנ"ל לא יגרום לביוץ אלא רק לדימום...אז לא הבנתי למה לי לקחת את זה?..מה התועלת? האם זה שתגיע הווסת יגרום למחזור שלי לחזור להיות סדיר ואפשרות להיקלט? אולי עדיף לי להמשיך לחכות למחזור הספונטני ואולי ככה יהיה ביוץ ספונטני ואולי אקלט?.. מאוד אודה לך על תשובתך!!! כי אני ממש מבולבלת כבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרימולוט נור - תגובה
ד''ר יואב פלד27/03/2013הווסת תשוב תלוי בעובי רירית הרחם שלך
יש גם חשיבות האם המחזור שלך היה סדיר לפני התחלתלקחת גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
מורן27/03/2013תודה רבה על התשובה המהירה!!! אבל לא הבנתי את עצתך...האם לדעתך כדאי לי לקחת את הפרימולוט נור? הרופאה לא שלחה אותי לשום בדיקה מעבר....אני לא ככ זוכרת אם המחזור היה סדיר בדיוק...ממה שזכור לי לא היו לי חודשים ללא מחזור לפני התחלת הגלולות...שוב תודה רבה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר יואב פלד27/03/2013אין נזק מלקחת את התרופה אבל אם רירית הרחם לא מעובה דייה לא תקבלי מחזור
אני הייתי מבצע אולטראסאונד תחילה
ככה גם קובע את עובי הררית וגם מתרשם מהשחלות
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
האם טבעי לחוות דימום מועט וכאבים בשדיים לפני המחזור
נוזל בחלל הרחם מה המשמעות
יאז פלוס עם אנטיביוטיקה
הפרשות חומות והאם צריך לעשות שוב בדיקות
איחור במחזור ואין סימנים להיריון למעט אי נוחות בשדיים
דימום ברחם משרירן והאם זה נורמלי או מסוכן
התעמלות באופן קבוע וחשש להריון
מצב לא ברור לאחר קנדידה והאם זה חלק מתהליך החלמה
פיענוח תוצאת אולטרסאונד ונראה שאולי ביוץ
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?