לחוצה...ומ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוצה...ומ
    שרון
    01/04/2013

הייתי עם בחור זר.הוא מעשן כפייתי ועישן כל הערב וגם שתה הרבה בירה.התנשקנו הרבה ואחכ הוא קצת "ירד לי". יום אחרי (לאחר 24 שעות לערך)הרגשתי כאב בשפה העליונה של הפה בהמשך היא התנפחה קצת ויצאו מעין שלפוחיות קטנות עם מוגלה.למחרת בבוקר(היום .יום ב .חג.)קמתי לחצי שפה נפוחה ועקומה ומוגלה גדולה בכל האיזור(לא נוזלית).וכמובן זה גם מורגש ומציק.
    שאלתי היא:
    האם זה הרפס??
    האם הוא הדביק אותי במשהו??(האם ישנו אולי קשר גם לעישון לשתייה מבחינת החיידקים או מה שזה לא יהיה??)
    האם יש קשר לעניין המיני??(הבחור טען שאין לו שום כלום והפצע ממני...)
    האם זה שגם "ירד לי" וגם מגרד לי בוואגינה מעיד על זה שאולי גם שם מתפתח או יתפתח משהו שכזה??(כביכול נשמע הגיוני אם קודם התנשקנו ויצא הפצע הזה ואחכ היה מגע אורלי)

מה אני צריכה לשים שם??משחה??איזו??

בקיצור אני קצת לחוצה ולא מבינה מה קורה ואם יש ממה לחשוש??
    דרך אגב בעבר הרחוק כשגם התנשקתי עם בחור, שהסתבר בדיעבד שסובל מהרפס,כנראה נדבקתי ומאז גם היו לי כל פעם פצעים.

והשאלה שמטרידה אותי גם כן : האם כל פעם שאתנשק עם מישהו יהיו לזה השלכות שכאלה???

אודה על תשובתכם.
    המודאגת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחוצה...ומ

הוספת תגובה

• לחוצה...ומ - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    02/04/2013

בדיקה להרפס וטיפול בהתאם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו