שיליית פתח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיליית פתח
    רוית
    21/04/2013

שלום,

אני בהריון, היום התחלתי שבוע 14. שבוע שעבר (שבוע 13) היו לי פעמיים מקרים של דימום מאוד חלש. בפעם הראשונה היה זה מן גוש דם שראיתי בשירותים (בכלל לא הרגשתי שיוצא, רק כשהסתכלתי באסלה ראיתי אותו), לא מאוד גדול ובפעם השניה, לאחר כמה ימים, היו קצת כתמים על התחתונים.
    הלכתי לרופאת נשים שלי והיא אמרה שמדובר כנראה בשיליית פתח (עשתה לי אולטראסאונד גם בטני וגם וגינלי) שגורמת לדימום.
    היא אמרה לי לא להתאמץ ולא לקיים יחסים עד שאעשה סקירה מוקדמת.
    היום, אחרי 4 ימים מבדיקת הרופאה, הייתי בשקיפות עורפית. הרופא שביצע את הבדיקה אמר שאין לי כלל שיליית פתח אלא קדמית.
    רציתי לשאול לגבי קיום היחסים (שכחתי לשאול את הרופא שעשה את הסקירה)-האם מותר לנו, עכשיו, שמדובר בשילייה קדמית, או שעדיף להימנע בכ"ז עד הסקירה?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיליית פתח

הוספת תגובה

• מקפיצה

רוית
    25/04/2013

דילגו עלי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיליית פתח - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    26/04/2013

במקרה של שליה קדמית אי ן מניעה מלקיים יחסי מין
    שלייה נמוכה או פתת מהווה סיכון יתר לדימומים ולכן לא מומלץ
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו