פטריה וגינלית כרונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה וגינלית כרונית
    עדי
    28/04/2013

בשנה האחרונה אני לוקחת גלולות מסוג יאז.בחצי שנה האחרונה אני סובלת מהופעה חוזרת ונשנית של פטריה וגינלית.אני מטופלת אצל רופא נשים אשר נתן לי כדורי flucanol 150 mg 3 פעם אחת ולאחר 3 ימים פעם נוספת. לאחר חודש הפטריה חזרה ואז הוא החליט לתת לי את הכדור הזה למשך 6 שבועות רצופים.בתהליך של הטיפול הפטריה נעלמה אך כשסיימתי היא חזרה שוב.חזרתי לרופא ושוב הוא המשיך באותו תהליך בשילוב של נרות. חשוב לציין שבמהלך הטיפול הכל בסדר אך שאני מסיימת הפטריה חוזרת.
    הרופא טוען שזה מצב נפוץ אצל הרבה נשים ושאין מה לדאוג וממשיך לתת לי את הכדורים הללו. (עשיתי בדיקת תפקודי כבד והכל תקין).
    שאלתי היא למי עליי לפנות? וממה הדבר יכול לנבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריה וגינלית כרונית

הוספת תגובה

• פטריה וגינלית כרונית - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2013

כדאי לעשות תרבית לראות איזו פטריה זו,
    סך הכל הטיפול שהוא נותן לך הוא נכון אם את רוצה רופא מומחה את זקוקה לזהומולוג שמומחה למחלות נרתיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי היתה אותה בעיה

אנה
    28/04/2013

גם לי הייתה את אותה הבעיה, וגם אני נטלתי יאז.. היתה לי לפחות פעם בחודש פטריה וגינלית תו"כ נטילת הגלולות. איך שסיימתי ליטול אותן- הפסיקה לי הפטריה. שווה לנסות לעבור לגלולות אחרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו