כאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים
    קים
    28/04/2013

שלום.אני בת 30.מזה 10 שנים אני סובלת מכאבים קשים ביותר בזמן מחזור.אני לא לוקחת גלולות ומעולם לא לקחתי.הכאבים איומים -אני לוקחת קבוע 2 ימי חופש בזמן המחזור כי אני לא יכולה לתפקד.כמובן שאני נוטלת משככי כאבים אך גם הם לא תמיד מועילים.הכאבים הם בעיקר גב תחתון בטן תחתונה וממש בכל האיזור.בזמן החורף הכאבים יורדים וממש כמעט אין כאבים ואני יכולה לתפקד וגם משככי הכאבים עוזרים.ממש קל לי בזמן החורף.בקיץ איך שהטמפרטורות טיפה עולות הכאבים נעשים כפי שתארתי בהתחלה בלתי נסבלים.מדוע זה כך?וממה הכאבים הללו נובעים?הייתי אצל אינספור רופאים והתייאשתי אף אחד לא נותן לי תשובה ואף אחד לא עוזר לכן החלטתי לפנות אליכם כאן אולי אתם תוכלו לעזור-אפילו השערות אני אשמח לשמוע..בנוסף לכאבי המחזור-בתקופת הקיץ ללא שום קשר למחזור כמעט כל הזמן כואב לי באיזור גב תחתון ובטן תחתונה הכאב הוא תמידי בימים החמים. כך יוצא שכמעט כל הקיץ אני עם כאבים בלי שום קשר למחזור.במחזור הכאבים ממש מתחזקים כפי שאמרתי.אבל איך יכול להיות שכל הזמן יש לי כאבים באיזור גב תחתון ובטן תחתונה רק בימים החמים וכל הזמן כאבים? בחורף הכל בסדר. אני ממש חסרת אונים ואני לא יודעת למי לפנות. אגב אציין שבדיקות הדם שלי תקינות ואני בריאה לא נוטלת שום כדורים מלבד משככי הכאבים.תודה רבה.קים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים

הוספת תגובה

• כאבים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    28/04/2013

צר לי שלמוע כמה את סובלת, אבל מדוע אינך מטפלת בכך? גלולות יכולות מאוד לעזור, רפואה משלימה יכולה לעזור, יש טיפולים טבעיים שיכולים להקל וחבל שאת סובלת סתם, למה בקיץ כואב לך יותר אין לי מושג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

קים
    29/04/2013

המון תודה, אבל איך לטפל ? למי לפנות? כל הרופאים שהייתי לא מוצאים בעיה אף אחד לא עזר לי , למי אני צריכה לפנות ואילו בדיקות אפשר לעשות לי כדי לדעת מה הבעיה?.. וגלולות אני לא יכולה לקחת...חוץ מגלולות מה עוד אפשרי ? תודה רבה שוב, קים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו