כאבים בבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בבטן התחתונה
    אנה
    28/04/2013

שלום.
    אני סובלת בחודשים האחרונים מכאבים בבטן התחתונה.
    תוך כדי החדירה אני מרגישה כאבים חדים ש"מפעילים" את הכאבים בבטן התחתונה לימים הקרובים. כמו כן, מיד לאחר אותה "הפעלה", מתחילות לי צריבות במתן השתן, וגם השתן הופך להיות "לא תקין". יש לציין גם, כי אם אני שותה מים לפני השינה, אני מתעוררת עם אותם הכאבים בבטן התחתונה. כבר עשיתי מספר בדיקות, אך נראה כי לאף אחד אין תשובה עבורי. אשמח לקבל כיוון כלשהו. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בבטן התחתונה

הוספת תגובה

• מקפיצה

אנה
    29/04/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בבטן התחתונה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/04/2013

לא כתבת איזה בדיקות עשית. צריך לעשות הערכה של דרכי השתן אולטראסאונד תרביות ושתן לכללית. בנוסף אולטראסאונד של בטן תחתונה. אם הכל תקין ועיקר הבעיה היא אורולוגית הקשורה להשתנה יכול להיות שיש מקום גם לבצע ציסטוסקופיה של שלפוחית השתן.ף התיעצי עם רופא נשים ועם רואפ אורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו