הריון בזמן השימוש במירנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון בזמן השימוש במירנה
    ליאל
    29/04/2013

שלום רב!
    אני בת 31, אמא ל-2 ובריאה בדרך כלל. לפני כ-8 חודשים (באוגוסט) שמתי את ההתקן מירנה- בעיקר, כי אמרו לי שהדימומים יפחתו בצורה משמעותית ואיתם כאבי המחזור (הדימומים שלי היו כבדים מאוד והכאבים הקשו על התפקוד). לאחר תקופת הסתגלות של חודש וחצי להתקן, במהלכם דיממתי, הדימום חזר להיות פעם בחודש, עדיין חזק מאוד.
    בחודש החודש התחלתי לדמם 10 ימים לפני שהייתי צריכה לקבל וסת. הדימום היה חלש מאוד ונגמר תוך יומיים וחצי (הוסת שלי נמשכת בין5 ימים לשבוע). לאחר כ10 ימים מסוף הדימום התחלתי לחוש סימנים של הריון (גודש בחזה, חוש הריח השתנה וכו'). הדבר גרם לי לעשות בדיקת הריון ביתית, שהראתה פס חיובי חלש מאוד, אך בהחלט פס. באותו היום ניגשתי לרופא נשים, שהפנה אותי לבדיקת בטא ואולטרסאונד בעוד שבוע. תוצאות הבטא יצאו שליליות, אך בדיקה ביתית נוספת שעשיתי יום לאחר מכן יצאה שוב חיובית.
    חשוב לציין שההתקן נמצא במקומו ואני מרגישה את החוטים.
    אני לא מבינה מה קורה איתי. האם אני בהריון או לא? האם ייתכן הריון עם התקן הורמונלי? האם ייתכן שהתוצאות מצביעות על הריון חוץ רחמי? אנא ענו לי במהרה!
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בזמן השימוש במירנה

הוספת תגובה

• הריון בזמן השימוש במירנה - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    30/04/2013

הסבירות להריון עם התקן קיימת אם כי נמוכה. חיזרי על בדיקות דם לבטא ונראה מבחינת הערכים אם הם בעליה או בירידה. ופני לרופא נשים שלך למעקב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו