הפרשה חומה לאחר קיום יחסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשה חומה לאחר קיום יחסים
    מיקי
    02/05/2013

אני בת 32 לאחר 2 לידות , כבר 9 שנים עם גלולות- מהתחלה יסמין ולאחר הלידה אחרונה שהייתה לפני שנה 10 חודשים קיבלתי גלולות חדשות מרופא הנשים שלי ג'נרה, עד לפני חודשיים הכל היה בסדר גמור - מחזור בסדר עד שבוע , אבל בחודשיים האחרונים כנראה משהו קרה שאין לי מושג מה אבל המחזור מתארך אפילו לשבוע וחצי ולאחר קיום יחסים - (אם בערב קיימנו יחסים בבוקר מופיעה הפרשה חומה למשך יום ואז הכל חוזר לסידרו הפרשות רגילות)
    עשיתי בדיקת פאפ לפני שנה שיצאה תקינה , אציין שבבדיקה שערך לי רופא הנשים לפני חודש התגלה כיש לי עדיין קצת הפרשת חלב מהחזה לאחר שהנקתי במשך 6 חודשים - לכן נשלחתי לבדיקת פרולקטין שיצאה קצת גבוהה - יצא לי מעל לטווח - ערך של 820 כשמקסימום הערך לבדיקה זאת הוא 690. לכן נשלחתי לבדיקת אנדוקרינולוג ,האם יש קשר בין הדברים ? אם כן מה קרה פתאום , ואם אין שום קשר מה צריך לעשות - אני ממש מודאגת
    תודה רבה על עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הפרשה חומה לאחר קיום יחסים - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    02/05/2013

יכול להיות קשור היפרפרולקטינמיה לדימומים לא סדירים אבל אם זה דימום רק אחרי יחסי מין צריך לחזור לבדיקת רופא כולל בדיקת פאפ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו