מצבי רוח משתנים לפני המחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצבי רוח משתנים לפני המחזור
    שילה
    05/05/2013

ערב טוב
    אני בת 20, קיבלתי מחזור בגיל 15 ובחודשים האחרונים אני מרגישה תופעות שונות לפני המחזור. זה בעיקר מתבטא ברגישות יתר ומצבי רוח משתנים, אני מרגישה שאני מתעצבנת בקלות מכל דבר קטן. אני יודעת שזה קשור להורמונים, אבל זה לא היה לי ואני לא מצליחה לשלוט בזה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שזה קשור לתסמונת קדם ווסתית. האם זה מה שיש לי? אפשר לטפל בזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• וולקאם טו דה קלאב...

שירלי
    06/05/2013

אני לא רופאה, אבל לפי התיאורים שלך נשמע בול כמו PMS... אבל יש כל מיני דרכים להקל על זה ואת צריכה לבחור מה שמתאים ועושה לך טוב. אני לוקחת קומפלקס של סופהרב של מגנזיום ציטראט וויטמין B6 שקיבלתי בגלל כאבי מחזור אבל הנטורופת אמר שזה גם ירגיע אותי ואת כל מה שהPMS שלי מביא איתו וחבר שלי אומר שמאז אני יותר נסבלת, הרבה יותר :-) מציעה שתתייעצי עם הגניקולוג שלך ואם ישלול דברים אחרים, תבדקי לגבי הקומפלקס הזו או חלופות טבעיות אחרות שיקלו עליך, אין סיבה שתסבלי כשאת יכולה להקל על זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצבי רוח משתנים לפני המחזור - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/05/2013

יש טיפולים הורמונליים, גלולות יכולות לדכא תסמונת קדם וסתית. אם אינך רוצה לטול גלולות פני לרפואה משלימה. גם בחנויות טבע ניתן למצוא תכשירים למניעת תסמונת קדם וסתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו