גלולות וטשטוש ראיה קשור?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות וטשטוש ראיה קשור?
    rut
    06/05/2013

שלום,
    לפני כ-5 שנים התחילה לי תופעה של טשטוש ראיה בעין אחת למשך כמה דקות (כמו לאחר הסתכלות על אור או קרני שמש, שמסכלים קדימה אזמה שרואים בדרכ בצד של אותה עין לא רואים כלום כשזה קורה). באותה תקופה לקחתי גלולות פמינט, התופעה התרחשה כ -5 פעמים סה"כ במהלך 4 שנים בערך. לפני שנה הלכתי לרופא והוא הפנה אותי למספר בדיקות כמו אקו לב, בדיקות דם מקיפות ומיוחדות לקרישיות דם (אציין כי אין לי במשפחה עבר של בעיות קרשיות דם), דופלקס אולטרסאונד צוואר, בדיקת ראיה, בדיקת ראיה מיוחדת נוספת וכל אלו יצאו תקינות. במקביל הרופא נשים אמר שכרגע כדי לנסות להפסיק לקחת את הגלולות ואכן הפסקתי. מאז עברה שנה\שנה וחצי ולא היה אירוע נוסף. כרגע, עקב מחזור לא סדיר וכאבים חזקים החלטתי לנסות לקחת שוב, לאחר התייעצות עם רופאת נשים (לא אותה רופא מאז) היא נתנה לי גלולות מינס. השאלה היא האם זה בסדר שאנסה לקחת שוב את הגלולות (התחלתי לקחת אותן החודש), והאם זה יכול להיות מהגלולות למרות שהתוצאות תקינות.
    ניסיתי לחשוב על הסיטואציה שזה התרחש ושמתי לב ש3 פעמים שאני זוכרת זה קרה בתקופה של פחד (כמו בטיסה) או תקופה רגישה אחרת. יכול להיות שזה קשור לחרדה? ומה אפשר לעשות כדי לוודא למה זה קורה מכיוון וזה מפחיד אותי שזה יתרחש שוב ולא אהיה במצב של אפשרות ללכת לנוח או לנסוע באותו זמן לבית חולים לבדיקה.

אשמח לשמוע דעתכם בנושא,
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות וטשטוש ראיה קשור?

הוספת תגובה

• גלולות וטשטוש ראיה קשור? - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    06/05/2013

לא קשור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלולות וטשטוש ראיה קשור? - תגובה

ד''ר דוד מילאטינר
    06/05/2013

לא קשור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו