שחלות פוליציסטיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחלות פוליציסטיות
    שני
    06/05/2013

ד"ר שלום רב
    אני בת 22 ולפי אולטרסאונד השחלות יש לי מבנה של שחלות פוליציסטי.. לעומת זאת הבדיקות הדם שלי תקינות לחלוטין ומה שהיה הכי חשוב מבחינתי שרמות הטוטסטרון שלי תהיה תקינה והיא תקינה 1.7 ונורמה לפי מה שרופא זה עד 2.7, מכייון שיש לי אקנה קשה בפנים שלא הגיבה בעבר לגלולות אסטל שאותם לקחתי במשך שנה וחצי.. הרופא נשים שלי מומחה בתחומו לא רצה להוסיף לי אנדקור ואמר לי ללכת לקחת רואקוטן לפי מה שהרופא עור אמר לי .. אני כבר ממש מבולבלת .. כל רופא אומר משהו אחר .. למשל שלמי שיש לה שחלות פוליציסטיות כדורים לא יעזרו לה והיא תצטרך רק טיפול הורמונלי .. אני לא רוצה לקחת סתם כדורים.. עכשיו השאלה שלי האם הגיוני שיהיה לי אקנה למרות אין לי טוטסטרון גבוה אבל מראה פוליציסטי כן? (יש לציין שיש לי מחזור סדיר) ואם לא מהטוטסטרון אז מאיפה כן? מאיזה הורמון כן יכול להיות? סליחה על החפירה ותודה מראש !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחלות פוליציסטיות

הוספת תגובה

• שחלות פוליציסטיות - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    07/05/2013

חוץ מטסטוסטרון ישנם עוד הורמונים אנדרוגניים שיכולים לגרום לאקנה. לעתים זה בכלל לא קשור להורמונים אלא לגנטיקה משפחתית.
    אם אסטל לא עוזרת פני לרופא עור והתמישי בטיפול אצלו לפי מה שייעץ לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו