ציסטה גדולה-מודאגת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציסטה גדולה-מודאגת
    קארין
    08/05/2013

היום הייתי בבדיקה שגרתית אצל הגניקולוגית מכיוון שהמחזור מאחר בשבוע וכן גם חודש שעבר המחזור הגיע כשבוע וחצי לאחר שהיה אמור להופיע ועד חודש שעבר המחזור היה די סדיר כל 26-28 יום ללא שימוש בגלולות,יש לציין שאני לאחר 2 ניתוחים קיסריים שהאחרון היה מלפני שנה וחצי,בבדיקה נתגלתה ציסטה בגודל 6 וחצי ס"מ על 5 וחצי ס"מ,לא הבנתי מהרופאה אם הציסטה בשחלה או ברחם ,היא אמרה לי לשוב למעקב בעוד כ3 חודשים כדי לראות אם הציסטה גדלה ,קטנה או נעלמה,לא נאמר לי באיזה סוג ציסטה מדובר ואני קצת מוטרדת,היא נתנה לי כדורים לקבלת מחזור וכן נמצאה דלקת וגינילית,ברצוני להתחיל לקחת גלולות למניעת הריון האם כדאי בגלל הציסטה,קראתי במקום מסויים שזה אפילו יכל לגרום לציסטה להעלם?..אשמח לשמוע את חוות דעתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציסטה גדולה-מודאגת

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה

קארין
    10/05/2013

למה דילגו עליי?? -((

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציסטה גדולה-מודאגת - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    12/05/2013

תלוי איזה ציסטה זו.. יש ציסטות פשוטות שיגיבו לטיפול בגלולות.התיעצי עם רופא נשים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו