דימומים בלי הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בלי הפסקה
    סיון
    11/05/2013

השתמשתי במשך 3 שנים בטבעת נוברינג, כשהוצאתי אותה קיבלתי מחזור רגיל ולאחר שהתנקתי לכמה ימים התחילו לי דימומים שלא מפסיקים עשיתי בדיקת US לראות שהכל תקין (התשובה הייתה רחם 50 מ"מ אורך 35 מ"מ רוחב, אנדומטריום 4.7 מ"מ שחלה ימינית 34 מ"מ אורך 20 מ"מ גובה בתוכה זקיק בגודל 19 מ"מ, שחלה שמאלית 29 מ"מ אורך 15 מ"מ גובה, דוגלס ללא נוזל) הרופא הציעה לי לקחת גלולות לסדר את הדימומים,
    ואז החלטתי שאני רוצה להיכנס להריון ואינני מוכנה לקחת גלולות אבל אני כל הזמן עם דימומים זה מתסכל אותי (אני דתיה) יש לציין שלפני שהשתמשתי בנוברינג הייתה לי את אותה בעיה לכן התחלתי להשתמש בנוברינג אבל עכשיו אני רוצה להכנס להריון, מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בלי הפסקה

הוספת תגובה

• דימומים בלי הפסקה - תגובה

ד''ר יואב פלד
    11/05/2013

לגשת לרופא
    להסביר לו שאת דתיה ושומרת נידה
    ואת מעוניינת להרות
    הוא כבר ידע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים בלי הפסקה - תגובה

ד''ר יואב פלד
    11/05/2013

לגשת לרופא
    להסביר לו שאת דתיה ושומרת נידה
    ואת מעוניינת להרות
    הוא כבר ידע מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו