דימום בין מחזורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום בין מחזורים
    מאיה
    12/05/2013

שלום, אני בת 33. מקבלת מחזור חודשי תקין וסדיר. לעולם לא היו לי איחורים או אי סדירות של הוסת. אני לא נוטלת גלולות בשנתיים האחרונות. לפני מספר ימים החלו לי דימום מאוד מאוד חלש שנראה רק בניגוב או ממש מעט על התחתונים בצבע אדמדם כהה/חום. הוא לא הפסיק והיום זה כבר נהיה טיפה יותר חזק אך עדיין בגדר של כתם בניגוב ועל התחתונים, והצבע יותר אדום צלול. בנוסף גם יש לי תופעות לוואי של מחזור כמו כאבים בחזה ושינויים הורמונליים שהתבטאו בסוג של פריחה ופצעונים על הפנים (תופעה מאוד נדירה, לרוב הפנים שלי חלקות). הוסת האחרונה שלי נגמרה לפני 14 ימים בערך (כלומר התחילה לפני 18 בערך). חשוב לי לציין שלפני חצי שנה בערך היה לי מקרה שבו קיבלתי וסת שבועיים לאחר הוסת האחרונה (ממש וסת, התחיל חלש ונהפך לדימום ויסתי רגיל רק דם טרי יותר וקצר יותר מבדרך כלל). כשזה קרה ביקרתי רופא נשים, עשיתי בדיקת שתן ופאפ ולא היה משהו חריג. נאמר לי שיתכן שזה ממצב נפשי ושמקרה כזה עלול לקרות אך לשים לב אם זה חוזר. מה יכול לגרום להופעת דימום או וסת מוקדמת והאם יש סיבה לדאגה? הבהרה הוספת, אני לא פעילה מינית ואין שום סיכוי להריון או הפלה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום בין מחזורים

הוספת תגובה

• דימום בין מחזורים - תגובה

פרופ` ליאור לבנשטיין
    12/05/2013

שינויים הורמאנאלים בגוך כתוצאה מלחץ נפשי, או שינויים פיזיולוגיים
    לצורך בירור יש להבדק ע"י רופא נשים
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו