דלקת בצוואר הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בצוואר הרחם
    שאלה
    13/05/2013

שלום רב,
    לפני כחודש בזמן קיום יחסי מין שמתי לב שיש לי דימום . עשיתי בדיקת היסטרוקופיה ולקחו לי ביופסיה. הביופסיה יצאה תקינה אך שיש לי דלקת בצוואר הרחם. הרופאת נשים נתנה לי טיפול של ZIDOVAL VAGINAL GEL 0.75%+AGISTEN 0.5FORTE VAG TAB 500 MG .אני צריכה לעשות את הטיפול למשך 5 ימים הג'ל וביום השישי את הנר אגיסטן. ככה למשך 3 חודשים. יש לי שאלה .לאחר הנר של האגיסטן האם מותר לקיים יחסי מין לא מוגנים כרגיל ( אני אישה נשואה )?והאם דלקת בצוואר הרחם זה מסוכן ויכול להתפתח למשהו אחר. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בצוואר הרחם

הוספת תגובה

• דלקת בצוואר הרחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2013

עדשאגיסטן נמס ונעלם מהנרתיק לוקח כמה ימים ולכן לא כדאי לקיים יחסי מין בתקופה זו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בצוואר הרחם

שאלה
    15/05/2013

המשך-ואם אני קיימתי אחר יומיים יחסי מין ( בלי הגנה) זה מסוכן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בצוואר הרחם - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    16/05/2013

קיימת כבר, נקווה שהדלקת אכן עברה, פני לרופאת נשים לבקורת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו