שלום רב,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב,
    דנה
    14/05/2013

אהלן,
    אני נערה בת 18.5 ישלי חבר ואני עוד בתולה, לא קיימתי איתו עוד יחסי מין. באופן כללי רציתי לשאול לגבי הפרשות שמאז שאני מכירה את עצמי סבלתי מהן.. זה החל בריח לא נעים וקיבלתי משחה נגד פיטריה למרוח לפני בערך כשנה. זה בהחלט עזר אך במשך כל הזמן שאין לי מחזור אני סובלת מהפרשות לפעמים בריח לא הכי נעים וההפרשות הן יומיומיות- כל יום יש לי אותן. ההפרשות לרוב שקופות וריריות כאלו כמו חלבון של ביצה למשל ולפעמים צבהבות עם מגע וריח לא נעים. אני מפחדת לקיים יחסי מין בשל כך. הייתי אצל רופא נשים ולאחר בדיקה הוא אמר שאין לי פיטרייה והכל בסדר, אך מרגיש לי שההפרשות לא נעימות ומכניסות אותי למצב לא נעים בשלב של התחלת קיום יחסי מין. תודה מראש על עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב,

הוספת תגובה

• שלום רב, - תגובה

ד``ר ליאורה אברמוב
    14/05/2013

את יכולה לבצע תרבית נרתיקית ואם היא תקינה כנראה שאלו הפרשות רגילות שלך. לפני קיום יחסי מין אתיכולה לעשות שטיפה ואז ההרגשה שלך תהיה יותר נוחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו